Wosd Introductieduik

introductieduik

Wat houdt de WOSD introductieduik in?(Intro)

Tijdens de introductie les van Duikcentrum KevMic-Diving  maak je kennis met de prachtige duiksport. Duikcentrum KevMic-Diving  organiseert regelmatig introductie lessen, waarin je na een korte uitleg over de duiksport en de beschikbare cursussen, al snel je eerste duikervaringen zult opdoen.

Doel van de cursus: Na een korte uitleg gaat de cursist al snel onder leiding van een ervaren instructeur het zwembad in, om kennis te maken met het ademhalen onder water met behulp van ademlucht apparatuur. Stap voor stap leer je door eenvoudige oefeningen op een veilige en gecontroleerde manier te genieten van de basis van de duiksport.

Het cursusgeld bedraagt € 39,=.

Schrijf je je na de introductie les in voor de cursus ”duiker onder toezicht” (DL1) of  “Zelfstandig Duiker” (DL2) dan krijg je 50% cursusbedrag van deze introductie les als korting op het cursusgeld!

Minimum eisen:

Minimaal 10 jaar

Aantoonbare zwemvaardigheid.

Bij deze cursus is inbegrepen:

Intree zwembad

Korte Theorieles

Korte uitleg over de duiksport

Kort intro filmpje.

Koffie of thee, limonade

Gebruik duikuitrusting

Duikoefeningen in het zwembad

Evaluatie

Informatiepakket

Deelname certificaat

 

Deze introduik is zeer geschikt als bindingsactiviteit op een bindingsdag of bindingsavond, maar ook als onderdeel van een verjaardag, een verjaardagsfeestje. (Verjaardags arrangementen in overleg). Neem voor privégroepen altijd eerst contact met ons op.

NB. Als je na de introductie een echte duik in het buitenwater maakt, kan je ervaring meetellen voor het WOSD Duiker onder Toezicht brevet (DL1)of WOSD Zelfstandig duiker brevet, (DL2) waardoor je al een stap verder bent als je besluit om ervoor te gaan. Bespreek dit met onze instructeurs.

 

Opgeven? Vul het  inschrijfformulier in.

Vragen? Neem contact met ons op: opleidingen@kevmic-diving.nl

Privé groepen? Neem contact met ons op.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/wosd-introductieduik/