Padi Vakantie Duik Cursus

Padi Vakantie Cursus

Je wilt leren duiken voor een vakantie maar het afmaken van de cursus in de Hollandse Wateren spreekt je toch niet zo aan. Met de Vakantie Cursus kan je alvast starten bij ons met de theorie- & zwembadlessen en maak je de cursus af op je reisbestemming bij een lokale PADI Duikcentrum / Duikschool. De voordelen zijn duidelijk: je leert de theorie in je eigen taal, het tempo is een stuk gemoedelijker (een les per week) en je hoeft niet tijdens je vakantie te studeren en in een zwembad te oefenen. Het afmaken van de cursus gebeurt in de tropische wateren en dat is precies waar je naar toe wilt.

Hoe Werkt Het?

Na het volgen van de Theorie- & Zwembadlessen krijg je van ons een certificaat mee dat door alle PADI Duikcentrum / Duikschool erkent wordt. Hierop staat wat je precies gedaan hebt en de instructeur aldaar gaat met je verder waar je gebleven bent. Tijdens de vier buitenwaterduiken op vakantie laat je zien dat je de vaardigheden die je bij ons in het zwembad geleerd hebt beheerst. De oefeningen in het buitenwater zijn exact hetzelfde als in het zwembad bij ons. Na afronding krijg je het PADI Open Water brevet en kan je de rest van je vakantie onderwater gaan als gebrevetteerd duiker!

Welke lokale duikschool raden jullie aan?

Wij zijn bekend met veel duikscholen over de hele wereld. Geef je bestemming aan ons door en wellicht kunnen we je aan een prettige school helpen. Kijk ook bij PADI.com in de lijst met Divecenters / Duikscholen. Het gebeurt overigens regelmatig dat Vakantie Cursisten uiteindelijk toch bij ons de cursus in Nederland willen afmaken. Dit kan natuurlijk altijd.

Waar kan ik me aanmelden?

Schrijf je online in of kom langs op ons Duikcentrum. Kijk voor de openingstijden bij de “over ons” pagina. Tijdens de info avond krijg je de lesmaterialen (boek, dvd en logboek) of het online lespakket, regelen we het papierwerk, passen we de duikmaterialen en nemen we het cursusschema door, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt. Daarna ga je echt van start! Thuis bereidt je jezelf voor met het Open Water boek en de DVD. Deze worden kort besproken voor we het water in gaan. Bij ons maak je de theorie kennis quizzes en het laatste theorie examen. In het zwembad leer je de vaardigheden die een duiker moet beheersen. De oefeningen bouwen we rustig op van gemakkelijk naar uitdagend. Geleidelijk aan raak je vertrouwd met de apparatuur en de onderwateromgeving.

Eerst proberen?

Elk begin gaat gepaard met aarzeling, maar de gedeelde onwennigheid van je medecursisten zal je snel gerust stellen. Bij alle activiteiten krijg je de nodige begeleiding van een van onze instructeurs. Iedereen kan het, maar de een heeft soms wat meer tijd nodig dan de ander. Als je zeker wilt weten of duiken wel iets voor jou is, maak dan eerst een proefduik voordat je begint aan de cursus. De kosten van de proefduik worden voor 50% verrekend bij directe inschrijving op de open water cursus.

Alles lessen beginnen bij ons op het PADI, WOSD, IAHD Duikcentrum.

Het adres is: KevMic-Diving Robbenkoog 14e 1822BB Alkmaar

Kom graag iets voor de aangegeven tijden voor een relaxte start met koffie of thee.

In principe regel je zelf vervoer, maar carpoolen is vaak mogelijk.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/vakantie-duik-cursus/