Flash-Gorgone Junior Club

Flash-Gorgone Junior Club 

KevMic-Diving is al een aantal jaar een gerenommeerde duikschool waar veiligheid en kwaliteit voorop staan. Binnen KevMic-Diving worden praktisch alle opleidingen voor sportduikers verzorgd. Van BubbleMaker tot instructeur. Verder heeft KevMic-Diving een grote club onder de naam Duikvereniging Flash-Gorgone waarvoor en waarmee vele leuke duikevenementen worden georganiseerd. Binnen deze club worden aparte cursussen en duiken gepland voor onze junioren in de leeftijd van 8 t/m 9 en van 10 tot 16. Al deze cursussen worden gegeven door ervaren duikinstructeurs die ook nog eens extra training voor het geven van duikles aan kinderen hebben gekregen. Verder beschikt KevMic-Diving over een groot aantal speciale junior duikuitrustingen. Lees verder welke mogelijkheden wij u en uw kinderen allemaal kunnen bieden!

Game Day

De Flash-Gorgone Junior Club is een speciale tak van onze zeer actieve duikvereniging. In clubverband worden alle opleidingen en duikevenementen speciaal voor kinderen georganiseerd. Door lid te worden van de Junior Club kunnen de kinderen gratis gebruikmaken van alle benodigde uitrustingen en kan aan de meeste zwembadduiken zonder extra kosten worden deelgenomen. Het clublidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd.

Voor een 10-14 jarige Junior Club lid bedragen de kosten € 80,-  Voor een 14-16 jarige Junior Club lid bedragen de kosten € 90,- boven de 16 gelden de normale tarieven. Wil je lid zijn, moet je wel een Padi / Wosd Junior Open Water Brevet hebben of halen. Deze kosten kun je in 1 keer of maandelijks betalen. Zie opleidingen voor de prijs. Voor alle opleidingen worden officiële en wereldwijd erkende duikbrevetten uitgeschreven.

De opleidingsstructuur van KevMic-Diving is zo opgebouwd dat er voor de juniorleden altijd een mogelijkheid is om zich verder te ontwikkelen in het sportduiken. Zo kunnen kinderen vanaf 12 jaar in het buitenwater zich al gaan bezighouden met b.v. onderwater fotografie of met het uitbreiden van hun kennis van de flora en fauna.

Voor de leden van de Junior club wordt er iedere maand 1 keer een duikactiviteit georganiseerd. Verder wordt er op onze speciale Junior Club pagina telkens uitgebreid verslag gedaan van alle ontwikkelingen.

Starten in de Flash-Gorgone Junior Club is mogelijk voor alle kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar. Vanaf 16 jaar kan iedereen deelnemen aan de reguliere duikopleidingen en kunnen juniorduikers dus verder aan hun duik carriere werken en misschien wel door groeien tot duikinstructeur of grotduiker, diepduiker. Ook al deze opleidingen worden door KevMic-Diving verzorgd.

Alle foto’s die op/in het zwembad gemaakt zijn/worden staan in de fotogalerij.

KevMic-Diving Algemene Junior Club Informatie,

Opleidingen:

Bubblemaker

Seal Team

Advanced Seal Team

Ocean Ranger 1

Advanced ocean Ranger 2

Junior Open Water Diver

Junior Advanced Open Water Diver

Junior Rescue Diver

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/kevmic-diving-flash-gorgone-junior-club/