Padi Referral Cursus

Padi Referral cursus

Wat houdt de PADI Referral cursus in?

Onze Padi Open Water Diver referal cursus van Duikcentrum KevMic-Diving  is speciaal bedoeld voor mensen, die in Nederland het theorie- en zwembadgedeelte van de Padi Open Water Diver cursus willen behalen en op de vakantiebestemming de Padi Open Water Diver cursus willen afronden door daar de minimaal 4 verplichte brevet buitenwaterduiken te gaan doen.

Als afronding van deze cursus krijg je het PADI Referral brevet (1 jaar geldig). Elke PADI duikschool ter wereld is met deze procedure bekend en kan een referral omzetten naar een Open Water Diver brevet, mits aan alle voorwaarden voldaan wordt.

Een referral cursus bestaat uit een introles, gevolgd door 5 lessen, elk bestaande uit een theorieles, een toetsgedeelte en een zwembadles. De toets op de laatste cursusdag is tevens het examen.

Voordeel: Op je vakantieadres kun je direct beginnen met de buitenwaterlessen om gebrevetteerd te worden. Je verliest geen kostbare vakantiedagen aan theorielessen, toetsen en zwembadlessen.

Nadeel: Het Referral brevet is slechts 1 jaar geldig. Mocht de brevettering op je vakantieadres niet lukken (bijvoorbeeld door taalproblemen in het les- of examengedeelte) dan moet je later in Nederland alsnog het buitenwatergedeelte afmaken. Ook kan dit in z’n totaliteit duurder uitvallen.

Het gebruik van een eigen masker, snorkel en vinnen voor in het zwembad is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Als cursist kun je gebruik maken van onze speciale cursistenaanbieding!

Het cursusgeld bedraagt: € 285,= inclusief lespakket.

Minimum eisen:

Minimum leeftijd 14 jaar

Aantoonbare zwemvaardigheid

Goedgekeurde medische verklaring

Ondertekende verklaring van begrip

Inhoud cursuspakket:

Intro en ongeveer 5 theorielessen (gratis 1 extra indien nodig)

Ongeveer 5 zwembad praktijklessen (gratis 1 extra indien nodig)

Persluchttrainingen en snorkellessen

Toetsen en examen.

Inbegrepen zijn:

Gebruik van volledige, moderne duikuitrusting

Alle benodigde ademluchtvullingen

Toegang zwembad

Kosten voor Padi brevettering en theorie-examen

Logboekvulling, lespakket en inlogcode E-learning

 

Opgeven? Vul het  inschrijfformulier in.

Vragen? Neem contact met ons op: opleidingen@kevmic-diving.nl

Privé groepen? Neem contact met ons op.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/padi-referral/