Project Aware Coral Reef Conservation

Project Aware Coral Reef Conservation

Wat houdt de PADI specialty Project Aware Coral Reef Conservation in?

In de specialty cursus Aware – koraalrifbehoud (Coral Reef Conservation) van Duikcentrum KevMic-Diving  leer je over de essentiële rol die koraalriffen in de onderwateromgeving spelen. De cursus maakt je ook vertrouwd met de huidige status van ’s werelds koraalriffen en legt uit hoe jij kunt helpen. Je maakt kennis met de Stichting Project AWARE en je leert hoe koraalriffen functioneren, waarom die zo belangrijk zijn, waarom veel riffen in ernstige problemen verkeren en wat jij eraan kunt doen om verdere aftakeling te helpen voorkomen.

Je leert het belang van koraalriffen voor maritieme ecosystemen en kustgebieden kennen en we gaan verder in op de biologie, de onderlinge verbanden en concurrentie van koraalriffen en rifbewoners, de toestand van de koraalriffen van de wereld en schadelijke activiteiten te land en ter zee waardoor riffen in gevaar gebracht worden. We doen je suggesties aan de hand en geven je informatie over hoe je riffen kunt helpen beschermen.

Om te kunnen deelnemen aan de specialty AWARE Koraalrifbehoud is alleen interesse in de wereld onder water vereist. Er is geen minimumleeftijd of een bepaalde duikervaring vereist. KevMic-Diving  adviseert deze Aware specialty te combineren met een andere specialty, bijv. de PADI specialty Peak Performance Buoyancy. Bespreek dit met een van onze instructeurs.

Het cursusgeld bedraagt € 75,= incl. lespakket.

Brevettering telt mee voor het PADI Master Scuba Diver brevet.

Inbegrepen zijn:

Theorieles van 2 uur.

Koffie / Thee

Kosten voor brevettering en theorie-examen.

Inlogcode E-learning en het lespakket (Our World Underwater Manual).

 

Opgeven? Vul het  inschrijfformulier in.

Vragen? Neem contact met ons op: opleidingen@kevmic-diving.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/project-aware-coral-reef-conservation/