Navigatie Specialty

Navigatie Specialty

Wat houdt de PADI specialty Navigatie in?

Bij de PADI specialty Navigatie cursus van Duikcentrum KevMic-Diving  wordt jij een onderwaternavigatie specialist. Hebt je je er wel eens over verbaasd dat tijdens het duiken je instructeur die de duik leidde, tot op een paar meter nauwkeurig terugkwam op de plaats van vertrek? Zelf had je geen idee waar je zat en opeens was je terug. Na deze PADI Navigatie specialty lukt jou dat ook, zowel in water met goed zicht, minder zicht en tijdens de nachtduiken.

We leren je een combinatie te maken van kompasnavigatie en orriëntatie met alles wat je om je heen ziet. We besteden veel aandacht aan de controle van je drijfvermogen, een must om goed te kunnen navigeren. Met behulp van de Padi Navfinder plan je ingewikkelde routes onderwater en bepaakt daarna de kortste weg terug. Je zult verbaasd zijn over je eigen precisie.

De Padi Navigatie specialty omvat vier duiken in het buitenwater.

De prijs van deze specialty cursus bedraagt € 149,= incl cursuslespakket.

Brevettering telt mee voor het PADI Master Scuba Diver brevet.

KevMic-Diving  adviseert dat je al je eigen duikuitrusting hebt, omdat je duikvaardigheden beter worden als je je eigen spullen goed kent. Mocht dat nog niet lukken, dan is de huurprijs voor een duikuitrusting voor de complete cursusduur (weekend) ongeveer € 75,-.

De minimum eisen voor deelname zijn: PADI Open Water Diver, junior Open Water Diver, of een kwalificerend brevet van een andere organisatie, minimaal 10 jaar, aantoonbare zwemvaardigheid, goedgekeurde medische verklaring en een ondertekende verklaring van begrip.

Inbegrepen zijn:

Theorielessen en drie duiken in buitenwater (meestal in één weekend)

Alle specialty-specifieke uitrustingsstukken die je nodig hebt naast je standaard uitrusting.

Alle benodigde persluchtvullingen

Toegang duiklocatie

Kosten voor brevettering en theorie-examen

Logboekvulling, inlogcode E-learning en het lespakket (Nav-Pak, bestaande uit de PADI Underwater Navigator Manual, de Underwater Navigation video en de Nav-Finder)

 

Opgeven? Vul het  inschrijfformulier in.

Vragen? Neem contact met ons op: opleidingen@kevmic-diving.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/navigatie-specialty/