Padi Digitale Onderwaterfotografie Basis Cursus Specialty

Padi Digitale Onderwaterfotografie Basis Cursus.

Wat houdt de PADI specialty Digitale Onderwaterfotografie Basis Cursus in?

Door de opkomst van de digitale fotografie is de onderwaterfotografie onder bereik van iedere duiker gekomen. Hierdoor is de PADI Onderwaterfotografie een populaire cursus geworden en ook leuker dan ooit, waarin je leert omgaan met de huidige moderne digitale apparatuur. Natuurlijk leer je onderwaterfotografie niet in twee duiken. Tijdens deze gevarieerde cursus leer je wel het hoe en wat. Daarna ben je klaar om zelfstandig ervaring op te doen en de geleerde technieken op je gemak te verfijnen.

Je leert een keuze te maken uit geschikte camera’s, die aan jouw wensen voldoen. Je leert de “PADI SEA methode” voor het verkrijgen van snelle en goede camerashots en je leert om te gaan met de 3 belangrijkste principes voor een goede foto onderwater. Naast basistips leer je o.a. om te gaan met licht en lichteffecten, krijg je tips voor het wegwerken van terugkaatsing van licht en krijg je een uitleg over de verschillende digitale formatten.

Het crewpak omvat de “PADI Digitale Onderwaterfotografie Handleiding” en een “Onderwater Witbalans Leitje”. Je zult voorbeschouwingen van vaardigheden in de praktijk brengen met je instructeur. Zodra de cursus voorbij is, maak je gebruik van de handleiding als referentiegids, als je een nieuwe omgeving verkent en je vaardigheden wil ontwikkelen.

De Padi Digitale Onderwaterfotografie cursus omvat twee duiken in het buitenwater.

De prijs van deze specialty bedraagt € 150,= incl cursuslespakket.

De Digitale Onderwaterfotografie duik uit je Advanced Open Water Diver cursus telt mee.

Brevettering telt mee voor het PADI Master Scuba Diver brevet.

KevMic-Diving  adviseert dat je al je eigen duikuitrusting hebt, omdat je duikvaardigheden beter worden als je je eigen spullen goed kent. Mocht dat nog niet lukken, dan is de huurprijs voor een duikuitrusting voor de complete cursusduur (weekend) ongeveer € 75,-.

De minimum eisen voor deelname zijn: PADI Open Water Diver, junior Open Water Diver of een kwalificerend brevet van een andere organisatie, minimaal 10 jaar, aantoonbare zwemvaardigheid, goedgekeurde medische verklaring en een ondertekende verklaring van begrip.

Inbegrepen zijn:

Theoriedeel en twee duiken in buitenwater

Alle specialty-specifieke uitrustingsstukken die je nodig hebt naast je standaard uitrusting

Alle benodigde persluchtvullingen

Toegang duiklocatie

Kosten voor brevettering en theorie-examen

Logboekvulling, inlogcode E-learning en het lespakket (crewpak).

 

TIP: Verbeter je trimtechniek door de specialty Peak Performance Buoyancy. Je leert je gewicht en vaardigheden te optimaliseren, zodat je in een betere positie ‘zweeft’ wanneer je die perfecte foto wil maken.

 

Opgeven? Vul het  inschrijfformulier in.

Vragen? Neem contact met ons op: opleidingen@kevmic-diving.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/digitale-onderwaterfotografie-specialty/