WOSD Basisopleidingen

Duiken. Bijna geen enkel ander woord heeft zoveel mystiek. Wie verbaast zich er niet over hoeveel afwisseling je ziet als je een film over de onderwaterwereld bekijkt? En wie heeft niet al van kinds af aan het verlangen gehad om een deel uit te kunnen maken van dit eeuwenoude ecosysteem? Het opleidingsysteem van de World Organisation of Scuba Diving (WOSD), dat je kan volgen bij KevMic-Diving, geeft je die mogelijkheid.

Met de huidige opleidingen, technieken en materialen is het nu voor bijna iedereen mogelijk om te genieten van de pracht en de wonderen die het onderwaterleven ons schenkt. De basisopleidingen van WOSD zijn ontwikkeld voor de cursist die nog geen ervaring heeft met deze onderwaterwereld. Elke opleiding is speciaal aangepast aan het basis kennisniveau en lichamelijke mogelijkheden van de cursist.

In diverse theoretische modulen wordt onder andere verteld hoe je duikapparatuur functioneert en hoe je lichaam zich aanpast aan de onderwater omgeving. Door het door ons zelf ontwikkelde D-Learning systeem kan je de theoretische kennis op elk moment van de dag of nacht bestuderen, 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Doordat je ook direct contact hebt met je persoonlijke WOSD instructeur, kan je direct je vragen stellen en hoef je dus niet te wachten totdat je weer naar de duikschool moet voor de volgende theorieles.

Tijdens de praktische vaardigheden ga je, samen met je WOSD instructeur, in het water leren hoe je om moet gaan met de duikapparatuur, hoe je problemen kan voorkomen en ervaar je de vrijheid van het gewichtsloos zijn en genieten van die adembenemende onderwaterwereld.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/wosd-basisopleidingen/