WOSD Kaderopleidingen

Wat als een hobby is begonnen, kan uitlopen tot een echte passie die zo groot is dat je anderen wilt leren om ook veilig te genieten van de wonderschone onderwaterwereld. Voor de duikers die dat willen zijn de WOSD kaderopleidingen ontwikkeld. Wil je je duikcarrière voortzetten bij KevMic-Diving ben je van harte welkom om een WOSD Kaderopleiding te volgen.

Een WOSD kaderlid zijn brengt, naast een gedegen kennis, ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Niet alleen nemen jouw cursisten alles aan wat je zegt, maar ook alles wat je doet en uitstraalt.De WOSD kaderopleidingen zijn dan ook ontwikkeld voor de duiker die van zijn passie een (parttime) beroep wil maken.

Tijdens elk niveau leer je je les en demonstratie vaardigheden verder ontwikkelen en krijg je een grotere verantwoording over je cursisten. Je zult in het begin veelvuldig stages lopen bij echte opleidingen om de instructeur te assisteren. Naarmate je hoger in het systeem komt, krijg je steeds meer verantwoordelijkheden, maar ook steeds meer vrijheid om dat te doen wat je wilt: Duikers opleiden zodat ook zij de onderwaterwereld kunnen bewonderen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/wosd-kaderopleidingen/