AVG Wet Tbv Nieuwsbrief

Beste ontvanger van onze Nieuwsbrief, Email

Duikcentrum KevMic-Diving en Duikvereniging Flash-Gorgone willen graag voldoen aan de nieuwe AVG richtlijnen. In deze mail willen wij u laten weten hoe wij om gaan met uw NAW-gegevens en waar we ze voor gebruiken.
De belangrijkste wijziging is dat wij aantoonbaar moeten kunnen maken dat wij toestemming hebben om uw gegevens te verzamelen. Op al onze formulieren kruist u al aan of u wel of geen nieuwsbrief wilt ontvangen. Wij liepen dus al voor op de nieuwe AVG richtlijn 25052018

Welke gegevens verzamelen wij voor de nieuwsbrief ontvangers:
Naam en mailadres.

Waarom verzamelen wij deze gegevens:
Duikcentrum KevMic-Diving en Duikvereniging Flash-Gorgone heeft deze gegevens nodig voor het verzenden van de nieuwsbrief waar u op geabonneerd bent.

Hoe verzamelen we deze gegevens:
Tijdens uw cursus of informatie aanvraag/offerte komt u in ons nieuwsbrief bestand. Ook indien u via onze website zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief komt u in ons bestand.

We hebben verschillende nieuwsbrief bestanden. Het kan dus zijn dat u (afhankelijk van uw interesse) in meerdere bestanden staat.

  • Duikcentrum KevMic-Diving
  • Duikvereniging Flash-Gorgone
  • Flash-Card
  • Crew / Staff
  • Evenementen Nieuws

Waar worden uw gegevens opgeslagen en met wie worden ze gedeeld:
Voor de nieuwsbrief worden ze slechts op 1 locatie opgeslagen en dat is op de KevMic-Diving server.

Mailchimp

Wij delen uw gegevens alleen met derden als dit nodig is voor het uitvoeren van de overeenkomst. Uw gegevens worden nooit voor commerciële doeleinden met derden gedeeld.

Wij hebben uw toestemming nodig!
Wij hebben voor het verzenden van deze nieuwsbrief uw gegevens nodig. Uw gegevens zijn daarvoor erg belangrijk. Indien u niet langer wil dat uw gegevens door ons bewaard en gebruikt worden voor de Nieuwsbrief kunt u zich onderaan deze nieuwsbrief afmelden. LET OP!! Indien u meerdere nieuwsbrieven ontvangt moet u dat voor elke nieuwsbrief doen.

Indien u zich niet afmeld en/of niet reageert op deze mail geeft u toestemming om uw gegevens voor de nieuwsbrief te gebruiken.

Indien u zich wel afmeld zult u compleet uit het mailchimp bestand verwijdert worden.

De klanten die ook daadwerkelijk een cursus gevolgd hebben zullen een aparte en aangepaste mail krijgen. Die gegevens staan ook nog in het klanten bestand.

Als er nog vragen zijn hoor ik het graag.

Met vriendelijke groeten,
Marcel Coret

Duikcentrum kevMic-Diving
Duikvereniging Flash-Gorgone


info@kevmic-diving.nl
flash-gorgone@kevmic-diving.nl
evenementen@kevmic-diving.nl
nieuwsbrief@kevmic-diving.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/avg-wet/