Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een uitje voor je collega’s?

Wil je eens iets anders doen als bedrijfsuitje? Ga dan eens een keertje duiken! Duiken is een fantastische belevenis. De wereld onder water verschilt zo van de wereld boven water. Dat kun je eigenlijk pas uitleggen als iemand een keer onder water is geweest. Duiken is daarom het ideale bedrijf- en schooluitje: het is iets waar niet veel mensen snel aan denken om te gaan doen maar waarvan iedereen achteraf zegt dat ze het geweldig vinden. De professionele duikinstructeurs en Divemasters van KevMic-Diving verzorgen uw ultieme duikervaring!

Proefduikles als bedrijfuitje

Bekijk je collega eens door een ander bril, een duikbril! Met grote regelmaat geven wij proefduiklessen aan bedrijven in groepen variërend tussen de 6 en 50 personen. Zo’n bedrijfsuitje begint in de duikschool, onder het genot van een bak koffie, met een gedegen uitleg over duiken en de werking van de duikmaterialen. Daarna gaat iedereen zich omkleden, duikuitrusting aantrekken en een uur lang duiken. Op verzoek kunnen wij onderwater foto’s en video’s maken. Door samenwerking met een aantal restaurants in Alkmaar, kunnen wij ook een combinatie aanbieding doen van Lunch + Duikles of Duikles + Diner.

Proefduikles als duikclinic voor scholen

Al jaren geven wij snorkel- en duikclinics aan een aantal scholen uit Alkmaar en omstreken. Zij komen met de complete klas eerst naar de duikschool voor de uitleg en gaan daarna allemaal tegelijk, vaak ook met de leerkracht, een duik maken in de Hoorns Vaart.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/bedrijfsuitjes/