FLASH-Card

De FLASH-Card is de klantenkaart van KevMic-Diving & Flash-Gorgone die voordelen biedt op het gebied van duik ervaring, -opleiding, service, het huren van uitrusting en materiaal onderhoud. De voordelen worden hieronder verder toegelicht.

Bij het aanschaffen van een FLASH-Card hebben wij de volgende dingen nodig: je duikbrevet, je logboek en een geldig legetimatiebewijs. Ook hebben we een recente pasfoto van je nodig. Op die manier hebben we je gegevens al wanneer je spullen wil huren of je inschrijft voor een activiteit.

Om mee te mogen doen aan activiteiten in het water moet je, ook als FLASH-Card-houder, nog een geldig ‘bewijs van medische goedkeuring voor het sportduiken’ en de voor die activiteit vereiste brevettering, tonen.

1. Voordelen voor FLASH-Card-houders

a) Gratis een FLASH-duik op zondagochtend of een nachtduik inclusief begeleiding

De FLASH-coördinatoren maken een schema waarin data en duikstekken worden aangegeven.
De begeleiding bestaat uit een FLASH-begeleider die zorgt dat er lucht kan worden gevuld bij ons vulpunt en eventueel huur-uitrusting kan worden gehuurd uit onze opslag. De FLASH-begeleider zorgt voor een routebeschrijving naar de gekozen duikstek en verzorgt een briefing over de duikstek.
Aanmelden voor de FLASH-duik is niet nodig. Duikers die mee willen moeten gewoon op de aangegeven tijd bij het verzamelpunt aanwezig zijn. Indien onvoldoende duikers zich melden gaat de duik niet door. De FLASH-begleider kan uit veiligheidsoverwegingen besluiten dat een bepaalde duikstek niet geschikt is en dan naar een andere duikstek uitwijken of de duik voor die datum afgelasten.

b) Gratis maandelijkse activiteit

Elke maand organiseren we een activiteit voor de FLASH-Card-houders. Dit kan een activiteit in het zwembad zijn zoals een buoyancy (drijfvermogen)-clinic, maar ook een EFR (eerstehulp)-opfrisles. Het kan ook een activiteit in het buitenwater zijn, of op een locatie die door andere geëxploiteerd wordt. Om aan een activiteiten deel te nemen moet je lid zijn van de Flash-Card, ben je geen lid van de Flash-Card dan kun je niet deel nemen aan de activiteit ook niet als een ander familie lid of vriend(in) wel lid is.
Ben je lid en wil je meedoen aan een activiteit dan moet je jezelf vooraf per e-mail opgeven. Bij onvoldoende aanmeldingen kan het zo zijn dat de activiteit niet door gaat, dit is activiteit afhankelijk.

c) Gratis gebruik van het zwembad tijdens FLASH-tijden

Hiervoor is het niet nodig je aan te melden als je geen uitrusting van de duikschool nodig hebt. Wil je uitrusting huren dan moet je dat wel vooraf melden. Neem altijd contact op met KevMic-Diving of het zwembad beschikaar is ivm feestdagen kan dit wijzigen.

d) Gratis introduik voor twee introducées

FLASH-Card-houders mogen een keer per jaar twee introducées een gratis proefduik aanbieden. Hiervoor moet je jezelf en natuurlijk je introducées wel vooraf aanmelden. De introduik moet voor beide introducées op dezelfde datum plaatsvinden.

e) Vullen met korting

FLASH-Card-houders kunnen voor de helft van de verkoop prijs vulkaarten kopen. De eerste vulkaart (12 Vullingen voor een 10L fles) is bij aanmelding voor iedere FLASH-Card-houder gratis. Wanneer Nitrox beschikbaar is en je voldoet aan alle eisen voor Nitrox dan kunnen FLASH-Card-houders nitrox-32 voor de prijs van lucht vullen. Voor andere mengsels bedenken we ook een kortingsregeling.

(Let op: als je nitrox wilt vullen moeten jij, je fles en je kraan aan de eisen voor het gebruik van en vullen met nitrox vodoen.)

De korting geldt alleen op vertoon van de vulkaart; voor losse vullingen betaalt iedereen de actuele verkoop vul prijs. Vulkaart vergeten !!!! dan geld ook de actuele verkoop vul prijs.

f) Jaarlijks FLASH-Zeeland weekeind

Ieder jaar gaan we naar Zeeland om een weekeind te kamperen, te duiken en te feesten. Wij zorgen voor ontbijt, lunch en diner. De kampeerplaats en andere persoonlijke uitgaven betaal je zelf. Vooraf aanmelden is verplicht ivm reserveren op de camping.

g) Korting op materiaalonderhoud

Als FLASH-Card-houder kun je èèn keer per jaar je eigen uitrusting door ons laten onderhouden. Hiervoor betaal je alleen de onderdelen, geen arbeidsloon!
Dit voordeel geldt alleen voor je persoonlijke uitrusting. Eén complete uitrusting (automaten set, trim vest, fles en kraan) per persoon per jaar. Vaker dan èèn keer per jaar je spullen laten onderhouden dat kan natuurlijk ook maar dan gelden de normale tarieven.

h) Huur uitrusting met korting

FLASH-Card-houders kunnen met 25% korting uitrusting huren. De korting geldt alleen voor uitrusting die door de FLASH-Card-houder persoonlijk wordt gebruikt. Huur je dus als Flash-Card houder spullen voor een ander dan gelden de normale verhuur tarieven.
De FLASH-Card geldt bij het huren als legetimatie. Als je je bankrekening aan ons hebt doorgegeven, hoef je ook geen borg achter te laten.

i) Korting bij aanschaf materiaal

FLASH-Card-houders kunnen via ons uitrustingstukken of opleidingsmateriaal kopen met korting.

2. Wat kost het?

a) De FLASH-Card is er al voor minder dan tien euro per maand!

De FLASH-Card kost 120 euro per jaar.
De kosten moeten bij aanmelding in een keer worden betaald. Wanneer je voor een heel jaar in een keer contant betaalt krijg je 20 euro korting!
Een betalingsregeling is in overleg mogelijk maar hiervoor worden kosten in rekening gebracht: 2,50 euro per termijn.

b) De FLASH Family Card

Voor duikers die samen op één adres wonen, is er de FLASH Family Card.
De eerste FLASH-Card kost je 100 euro(*), elke volgende FLASH-Card kost 10 euro minder. Zo kan het hele gezin van de FLASH voordelen gebruikmaken.

(*) Bij betaling van het hele bedrag in een keer, zoals beschreven bij punt.

c) Geldigheid

De FLASH-Card is meteen geldig vanaf de afgifte datum, voor de termijn die is betaald.
Let op: gebruik maken van FLASH voordelen kan alleen op vertoon van de geldige persoonlijke FLASH-Card.

3. Informatie?

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!
E-mail: info@kevmic-diving.nl of bel: Marcel 06 – 13 04 03 03.

Je kunt ook langskomen in ons nieuwe clubhuis:
Robbenkoog 14e, Alkmaar
Op industrieterrein Beverkoog;
Langs de Mercedes en Volvo richting het einde van de straat;
Aan de linkerzijkant van het pand bij ABK autogassystemen & Ov-Bandenservice.

Disclaimer

We hebben geprobeerd zo volledig mogelijk de voordelen voor FLASH-Card-houders te beschrijven.

KevMic-Diving & Flash-Gorgone behouden zich het recht voor om de voordelen of gebruiksvoorwaarden te veranderen. In elk geval zijn de op de website gepubliceerde voorwaarden leidend wanneer deze afwijken van wat hierboven is beschreven.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/flash-card/