PADI Discover Scuba Diving / introductie duik

Heb je nog nooit gedoken, of ging de vorige proefduik aan de middelandse zee wel erg snel en was deze onverstaanbaar, dan is dit de perfecte introductieduik.

Na een korte video, wat theorie en materiaal uitleg krijg je een moderne duikuitrusting aangemeten, en mag je in het zwembad je eerste ademhalingen nemen. Het is even wennen, in evenwicht blijven zonder hulp van de zwaartekracht, maar al snel zul je je op je gemak voelen onderwater. Afwisselend doen we korte oefeningen zoals het verwijderen van een laagje water uit je duikbril en zwemmen we onderwater rond. Als er tijd over is, kunnen we frisbeeën met een speciale onderwater frisbee. Vergeet niet dat voorwerpen onderwater 25% dichterbij lijken dan ze zijn, anders grijp je mis.

Bevalt het duiken je, dan kun je vaak de week er na al starten met een Open Water Diver Cursus. Omdat we tijdens het Discover Scuba Diving programma alle oefeningen uit zwembadduik 1 van de Open Water Diver opleiding doen, mag je meteen instromen bij zwembadduik 2, en krijg je de prijs van de introduik voor 50% als korting terug.

Het is ook mogelijk om je eerste duikervaring op te doen in het heldere water van de Vinkeveense Plassen. Dit is de perfecte manier om meteen van de vele vissen en het onderwaterleven te genieten. ’s Zomers is er erg veel leven in het gebied tussen de nul en vijf meter, en zul je tijdens je proefduik baars, voorn en vaak snoek zien.

De kosten voor deze duikervaring zijn € 59,- euro voor 1 duik, en € 85,- voor 2 duiken op dezelfde dag, en dezelfde locatie.

Ideaal als je (nog) geen duikbrevet wilt halen, maar wel eens wilt bekijken hoe het er nou onder water uitziet.

Dit programma is ook mogelijk voor groepen en bedrijven.

Discover Scuba Diving / Introductie duik

Duur: 4 uur

Dag: In het zwembad alleen op Vrijdagavond

Zwembad Prijs: € 49,- bij directe inschrijving voor open water cursus 50% retour van de intro prijs.

In het buitenwater zijn alle dagen en tijden van de week in overleg mogelijk.

De kosten voor deze buitenwater duikervaring zijn € 59,- euro voor 1 duik, en € 85,- voor 2 duiken op dezelfde dag, en dezelfde locatie.

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/padi-discover-scuba-diving-tekst/