PADI Divemaster

KevMic-Diving heeft ieder seizoen plaats voor Divemaster-cursisten. Een Divemaster opleiding begint met een intakegesprek. We kijken naar duik ervaring, duikvaardigheid (we willen je zien duiken), jouw duikuitrusting, lichamelijke conditie, communicatieve en sociale vaardigheden, beschikbaarheid, gevoel voor humor en natuurlijk de X-factor.

Heel zwaar is de selectie gelukkig niet, en we houden al helemaal niet van belangrijk doen. Als Divemaster-kandidaat ben je wel een aanspreekpunt voor bijvoorbeeld Open Water Diver cursisten.

Het Divemaster programma bereid je op intensieve manier voor op het begeleiden van gebrevetteerde duikers en het assisteren bij cursussen. Nadat je je duikvaardigheden op demonstratie-niveau hebt gebracht, loop je stage bij de diverse cursussen.Vervolgens maak je 8 theorie examens en voer je nog een aantal opdrachten uit, zoals het maken van een onderwaterkaart. Als je alle onderdelen gedaan hebt, mag je jezelf Divemaster noemen. Je kunt nu aan het werk bij duik centra over de hele wereld. Weet jij een leuker bijbaantje voor de zomervakantie?

** Vaak is het zo dat mensen nog niet alle vereiste 60 duiken hebben gemaakt voor Divemaster. Ook hebben sommigen nog geen eigen uitrusting. Dat zelfde geldt voor delen van het lesmateriaal of bijv. een EFR / DAN brevettering van minder dan twee jaar oud. Nadat we al je wensen hebben gehoord, maken we een persoonlijke offerte.

 

Divemaster

Duur: 10 avonden + meelopen met opleidingen

Prijs: € 575,-

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/padi-divemaster/