PSDA Underwater Navigator

Under water navigator is een specialisatie opleiding die interessant is voor de Scuba diver om zich verder te ontwikkelen richting Open water diver.

Voor de Open water diver is deze opleiding ook interessant om de Compasnavigatie , natuurnavigatie en gecombineerde navigatie nog beter te leren beheersen.

In deze opleiding wordt er op een eenvoudige en veilige manier de genoemde vormen van navigeren geleerd. Hierdoor zult u nog meer genieten van het natuurschoon onder water, zodat u nog meer plezier beleeft aan het sportduiken. Zodra u met goede gevolg de opleiding hebt afgerond, ontvangt u het brevet PSDA under water navigator.

 

De PSDA opleiding “Under water navigator” bestaat uit verschillende modulen:

De theorie module:

In de theorie leert u welke navigatiemiddelen er zijn , en hoe je deze navigatiemiddelen dient te gebruiken tijdens het duiken. Ook wordt je in de theorie geleerd hoe je kruispeilingen uit moet zetten.

De praktijk module:

Alles wat je tot nu toe heb geleerd over navigatie in de theorie gaan we met een PSDA Specialty instructeur Under water navigator in de praktijk tijdens het duiken in het buitenwater uitvoeren.

Eisen voor de start van de opleiding:

• In het bezit van het PSDA brevet ‘Scuba diver’ of een equivalent;

• 12 jaar;

• Goedgekeurde medische verklaring;

• Ondertekende verklaring van begrip.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/psda-underwater-navigator/