Multi Level Duiken Specialty

Multi Level Duiken Specialty

Wat houdt de PADI Specialty Multi Level in?

Bij deze PADI Multi Level specialty leer je onder professionele begeleiding verschillende duikplanners te gebruiken zoals de RDP, de Wheel of de computer, om het best mogelijke duikprofiel te creëren. Dit geeft je de mogelijkheid het beste uit je duik te halen om zo lang mogelijk van het onderwaterleven te kunnen genieten. Je maakt twee buitenwaterduiken naar verschillende, vooraf nauwkeurig berekende dieptes. Hierbij leer je om te gaan met verscheidene veiligheidstechnieken en -procedures.

Tijdens je Open Water cursus leerde je om te gaan met de duiktabel en hiermee een duik te plannen. Het is je vast opgevallen dat het een nogal theoretische benadering was van een duikprofiel, immers bijna niemand duikt recht naar beneden om daarna op dezelfde diepte te blijven om uiteindelijk weer recht omhoog naar de oppervlakte te gaan. Een realistischer duik profiel is afdalen naar het diepste punt en dan rustig in stappen weer naar de oppervlakte te gaan. Dit is het principe van multilevel duiken. Je neemt minder stikstof op en je zou dan ook langer onderwater kunnen blijven. Hoelang mag ik onderwater blijven, hoe bereken ik deze tijden en vooral hoe voer ik deze planning goed uit? Dit alles en meer leer je tijdens de twee duiken van de multilevel duiker cursus.

De cursusprijs van deze specialty bedraagt € 175,= incl. lespakket.

NB. Brevettering telt mee voor het PADI Master Scuba Diver brevet.

KevMic-Diving  adviseert dat je al je eigen duikuitrusting hebt, omdat je duikvaardigheden beter worden als je je eigen spullen goed kent. Mocht dat nog niet lukken, dan is de huurprijs voor een duikuitrusting voor de complete cursusduur (weekend) ongeveer € 75,-.

De minimum eisen voor deelname zijn: PADI Open Water Diver, junior Open Water Diver, of een kwalificerend brevet van een andere organisatie, minimaal 12 jaar, aantoonbare zwemvaardigheid, goedgekeurde medische verklaring en een ondertekende verklaring van begrip.

Inbegrepen zijn:

Theorielesavond en twee duiken in buitenwater

Alle specialty-specifieke uitrustingsstukken die je nodig hebt naast je standaard uitrusting

Alle benodigde persluchtvullingen

Toegang duiklocatie

Kosten voor brevettering en theorie-examen

Logboekvulling, inlogcode E-learning en het lespakket.

 

Opgeven? Vul het  inschrijfformulier in.

Vragen? Neem contact met ons op: opleidingen@kevmic-diving.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/multi-level-duiken-specialty/