Padi Specialty

Heb je interesse in een PADI SPECIALTY?

ALLE DUIKCURSUSSEN, DUIKACTIVITEITEN EN FUN DIVES HEBBEN ALS STARTPUNT DUIKCENTRUM KEVMIC-DIVING.

Wil je deelnemen aan een PADI Specialty, meld je aan via ons inschrijfformulier en daarna kom je langs op ons Duikcentrum daar vul je ook de Medische verklaring en de PADI verklaring Veiligheidsregels in. Mocht je 1 van de vragen van de Medische verklaring met ‘Ja” moeten beantwoorden, dan is het noodzakelijk dat je medisch gekeurd wordt, ook dit kunnen wij voor je regelen via onze duikmedischekeuringsarts.

Specialties zijn cursussen gericht op jouw specifieke duikinteresse.

Je kunt bij KevMic-Diving alle Padi Specialty`s volgen die het Padi programma aanbied.

Vind je bijvoorbeeld wrakduiken helemaal geweldig, dan geeft de Specialy Wrakduiken je een perfecte inleiding.

Als je het hele jaar door comfortabel wilt duiken in Nederland, dan is er de Specialty Droogpak duiken. Of wil je wat meer avontuur, doe de Nachtduik specialty!

Een duiker heeft na enige tijd een eigen duikuitrusting en is er inmiddels achter dat een automaat die blaast vervelend is en eigenlijk zo verholpen is.

Een duiker in nood helpen, daar ben je rescuediver voor geworden, om EFR toe te passen behoef je nog geen Rescuediver te zijn!

Wanneer je zuurstof gaat toedienen dan is het heel handig om de PADI Emergency Oxygen Provider cursus te volgen.  Digital Underwater Photographer (DUP) bied je de mogelijkheid om onderwater te leren fotograferen.

De cursus is een introductie in het opsporings- en bergingsduiken en om duikers te helpen kennis en vaardigheden te ontwikkelen welke nodig zijn om veilig opsporing- en bergingsduiken te maken.

Deze cursus is ontworpen om je te introduceren tot de meest voorkomende visfamilies en vissoorten welke gevonden worden in gematigde en tropische omgevingen.

Tijdens deze cursus worden alle aspecten van het bootduiken belicht. Grof gezegd zijn er twee typen schepen: kleine (vaak rubber boten) waar je voor je duik van en naar de stek wordt gebracht en grote schepen zoals liveaboards.

Het leven dat je in stromingrijk water tegen kan komen, kan compleet anders zijn dan het leven in stilstaand water.  Onder diep duiken wordt een duik van minimaal 18 meter en maximaal 40 meter verstaan.

Heb je wel eens afgevraagd waarom jij geen idee hebt waar je bent terwijl de duikleider ineens wijst op de onderkant van het schip?

Dit is een specialty om de techniek van het uitloden en trimmen te verfijnen en helpt je om je drijfvermogen te perfectioneren.

De PADI specialty NITROX is PADI’s populairste duikcursus en het is makkelijk te zien waarom. Als je duikt met verrijkte lucht Nitrox krijg je langere nultijden.

 

Al deze dingen en nog veel meer leer je als je de complete specialty doet.

Volg je 5 complete specialty`s bij KevMic-Diving dan krijg je van KevMic-Diving je Master Scuba Diver Brevet Gratis.

 

Opgeven? Vul het  inschrijfformulier in.

Vragen? Neem contact met ons op: opleidingen@kevmic-diving.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/padi-specialty/