WOSD Recreatieve specialties

Een bekend persoon heeft ooit gezegd: “Stilstand is achteruitgang”. Ondanks dat hij dit niet voor duikopleidingen bedoelde geld dit ook hiervoor.Tijdens de basisopleiding heb je geleerd om op een veilige en verantwoorde manier, met behulp van duikapparatuur, je in een onderwater omgeving te begeven. Je mogelijkheden om te duiken zijn echter nog gelimiteerd aan dat niveau. Zo mag je bijvoorbeeld niet dieper duiken dan 20 meter, alleen tijdens daglicht duiken, alleen met perslucht, etc.

Door het volgen van specialties bij KevMic-Diving kan je je mogelijkheden uitbreiden en hierdoor op meerdere manieren en vaker de onderwaterwereld gaan verkennen.

De recreatie specialty programma’s van de World Organisation of Scuba Diving (WOSD) zijn speciaal ontwikkeld om naadloos aan te sluiten op de programma’s van de WOSD basisopleidingen. Elk specialty programma gaat dieper in op een specifiek onderwerp waardoor je plezier en bevoegdheden tijdens het duiken worden verhoogd.
De voorvereisten om aan een WOSD specialty te beginnen zijn geheel afhankelijk van de vaardigheidsgraad van de betreffende specialty.

Natuurlijk kunnen ook de WOSD recreatie specialty programma’s geleerd worden met behulp van het WOSD D-Learning systeem.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/wosd-recreatieve-specialties/