Terug naar Flash Card

Flash Card

De FLASH Card van KevMic Diving / Flash-Gorgone

De FLASH Card is de klantenkaart van KevMic Diving / Flash-Gorgone die voordelen biedt op het gebied van duikervaring, -opleiding, service, het huren van uitrusting en materiaalonderhoud. De voordelen worden hieronder verder toegelicht.

Bij het kopen van een FLASH Card hebben wij de volgende dingen nodig: je duikbrevet, je logboek en een geldig legitimatiebewijs. Ook hebben we een pasfoto van je nodig. Op die manier hebben we je gegevens al wanneer je spullen wil huren of je inschrijft voor een activiteit.

Om mee te mogen doen aan activiteiten in het water moet je, ook als FLASH Card-houder, nog een geldig “bewijs van medische goedkeuring voor het sportduiken” en de voor die activiteit vereiste brevettering, tonen.

 

1. Voordelen voor FLASH Card-houders:

a) Gratis een FLASH-duik op zondagochtend of een nachtduik, met begeleiding.
De FLASH-CARD georganiseerde duiken zijn alleen voor kaarthouders. De FLASH-coördinatoren maken een schema waarin data en duikstekken worden aangegeven.
De begeleiding bestaat uit een FLASH-begeleider die zorgt dat er lucht kan worden gevuld bij ons vulpunt en eventueel huur-uitrusting kan worden gehuurd uit onze opslag. De FLASH-begeleider zorgt voor een routebeschrijving naar de gekozen duikstek en verzorgt een briefing over de duikstek.
Aanmelden voor de FLASH-duik is niet nodig. Duikers die mee willen moeten gewoon op de aangegeven tijd bij het verzamelpunt aanwezig zijn. Indien onvoldoende duikers zich melden gaat de duik niet door. De FLASH-begleider kan uit veiligheidsoverwegingen besluiten dat een bepaalde duikstek niet geschikt is en dan naar een andere duikstek uitwijken of de duik voor die datum afgelasten.

b) Gratis maandelijkse activiteit.
Elke maand organiseren we een activiteit voor FLASH Card-houders. Dit kan een activiteit in het zwembad zijn zoals een buoyancy (drijfvermogen)-clinic, maar ook een EFR (eerstehulp)-opfrisles.
Wie hieraan wil meedoen moet zich vooraf per e-mail opgeven. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de activiteit niet door.

c) Gratis gebruik van het zwembad tijdens FLASH-tijden.
Hiervoor is het niet nodig je aan te melden als je geen uitrusting van de duikschool nodig hebt. Wil je uitrusting huren dan moet je dat wel vooraf melden. Wil je gebruik maken van het zwembad kom dan wel eerst langs de duikschool zodat we weten hoeveel mensen er naar het zwembad gaan.

d) Gratis introduik voor twee introducées.
FLASH Card-houders mogen één keer per jaar twee introducées een gratis proefduik aanbieden. Hiervoor moet je jezelf en natuurlijk je introducées wel vooraf aanmelden. De introduik moet voor beide introducées op dezelfde datum plaatsvinden.

e) Vullen met korting.
FLASH Card-houders kunnen met 25% korting op de prijs vulkaarten kopen. De eerste vulkaart (12 Vullingen voor een 10L fles) van het jaar van inschrijving is voor iedere FLASH Card-houder gratis. Wanneer nitrox beschikbaar is kunnen FLASH Card-houders nitrox-32 voor de prijs van lucht vullen. Voor andere mengsels bedenken we ook een kortingsregeling. (Let op: als je nitrox wilt vullen moeten jij, je fles en je kraan aan de eisen voor het gebruik van en vullen met nitrox vodoen.)
De korting geldt alleen op vertoon van de vulkaart; voor losse vullingen betaalt iedereen de actuele verkoopprijs.

f) Jaarlijks FLASH-evenementen
Ieder jaar gaan we naar Zeeland of een andere locatie om een weekeind te kamperen, te duiken en te feesten. Wij zorgen op de zaterdag voor ontbijt, lunch en bbq diner. De kampeerplaats (en andere persoonlijke uitgaven) betaal je zelf. Vooraf aanmelden is verplicht. De evenementen zijn voor alle leden toegankelijk met een geldig lidmaatschap en een duikbrevet. Duikopleidingen worden tijdens evenementen niet gedaan. Het kan echter wel zo zijn dat er een evenement wordt georganiseerd waar bepaalde brevet eisen aan gesteld worden, houd hier dan wel rekening mee dat dit voor het evenement geregeld en in orde is.

g) Korting op materiaalonderhoud.
Als FLASH Card-houder kun je één keer per jaar met 25% korting op de normale prijs je eigen complete uitrusting door ons laten onderhouden.
Dit voordeel is alleen voor je persoonlijke uitrusting. Eén complete uitrusting (automatenset, trimvest, fles en kraan) per persoon per jaar.

h) Huur uitrusting met korting.
FLASH Card-houders kunnen met 25% korting uitrusting huren. De korting geldt alleen voor uitrusting die door de FLASH Card-houder persoonlijk wordt gebruikt.
De FLASH Card geldt bij het huren als legitimatie. Als je je bankrekening aan ons hebt doorgegeven, hoef je ook geen borg achter te laten.

i) Aanschaf materiaal.
FLASH Card-houders kunnen via ons uitrustingsstukken of opleidingsmateriaal kopen en voordeel hebben van leuke aanbiedingen.

 

2. Wat kost het?

a) De FLASH Card is er al voor tien euro per maand!

De FLASH Card kost 120 euro per jaar. (17 jaar – en ouder)
De kosten moeten bij aanmelding in een keer worden betaald.

Een betalingsregeling is in overleg mogelijk maar hiervoor worden kosten in rekening gebracht: 2,50 euro per termijn.

b) De FLASH Family Card

Voor duikers die samen op één adres wonen, is er de FLASH Family Card.
De eerste FLASH Card kost 120 euro(*), elke volgende FLASH Card kost 10 euro minder.

Zo kan het hele gezin van de FLASH voordelen gebruikmaken.
(*) Bij betaling van het hele bedrag in een keer, zoals beschreven bij punt a).

c) De FLASH Junior Card.

Voor de 8 – 9 jarige Mini club lid is het per keer aanwezig € 3,50

Voor een 10-13 jarige Junior Club lid bedragen de kosten € 90,-

Voor een 14-16 jarige Jeugd Club lid bedragen de kosten € 100,- (vanaf 17 gelden de normale tarieven.)

d) Geldigheid

De FLASH Card is meteen geldig vanaf de afgifte / inschrijf datum, voor de termijn die is betaald.

De Flash-Card is dus geldig van datum inschrijving tot 31 december het zelfde jaar.

Daarna loop het lidmaatschap van 1 januari tot 31 december.

Let op: gebruik maken van FLASH voordelen kan alleen op vertoon van de geldige persoonlijke FLASH Card.

 

3. Informatie?

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

E-mail: flash-gorgone@kevmic-diving.nl of  info@kevmic-diving.nl

Bel: KevMic-Diving (Marcel) 06 13 04 03 03.

Je kunt ook langskomen in ons clubhuis:

Flash-Gorgone

Hamsterkoog 1a

1822CD Alkmaar

Wij zijn iedere dinsdag – woensdag en vrijdag avond van 19.00 uur t/m 22.30 uur aanwezig.

Voor informatie zijn andere tijden en dagen in overleg mogelijk

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/duikvereniging/flash-card/