Onderhoud ademautomaat

Om prettig te duiken moet een duiker op zijn materiaal kunnen vertrouwen. Laat daarom alle apparatuur regelmatig onderhouden. De vuistregel is eenmaal per jaar of als u vele tientallen duiken per jaar maakt om de 50 duiken. Onderhoud van duikapparatuur is een secuur werk. Wij hebben hiervoor de juiste opleiding, ervaring, onderdelen en gereedschap.

Ademautomaat

Bij het servicen van een automatenset halen we alles uit elkaar om de onderdelen ultrasoon te reinigen. We vervangen de O-ringen en de andere voorgeschreven onderdelen. Na het afstellen, controleren we de automaat op lekkage. Gemiddeld bent u uw automaat bij een servicebeurt één tot twee weken kwijt. Wees dus op tijd, zeker als u op vakantie gaat. U kunt natuurlijk ook in de tussentijd een automaat bij ons huren.

De prijs van de servicebeurt is inclusief onderhoudsset, ultrasoon reinigen van metalen onderdelen, reinigen van plastic onderdelen, afstellen van de automaat en vervanging van de swivel in de console.

Maar exclusief te vervangen onderdelen die buiten de standaard onderhoudsset van de automaat vallen. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe middendruk slangen zijn, als die aan vervanging toe zijn. Hierover krijgt u tijdig bericht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Ademautomaten Prijs
Complete automatenset €94,95
Eerste trap met tweede trap €62,50
Octopus of tweede trap los €14,95
Console / Swivel € 9,95

 

 

 

 

 

Alle prijzen zijn incl.btw

Permanente koppeling naar dit artikel: http://kevmic-diving.nl/onderhoud-ademautomaat/